Pružamo usluge koje
zadovoljavaju najzahtjevnije
potrebe naših klijenata

Naša posvećenost kvaliteti, inovacijama i prilagođavanju individualnim potrebama klijenata čini nas pouzdanim partnerom u pružanju raznolikih i visokokvalitetnih usluga.

Organizacija događanja

Mi pronalazimo i otkrivamo Vam beskonačne načine za ostvarenje sjećanja i osjećaja kod onih kojima se obraćate.

Naša stručnost u organizaciji evenata prožima širok spektar usluga, pružajući vam potpunu podršku u ostvarivanju vaših vizija. Uz pažljivo planiranje, logističku brigu i kreativnu izražajnost, donosimo događaje koji oduzimaju dah.
Organizacija evenata za nas je fluidan proces u kojem smo posvećeni od upoznavanja s vašim idejama, ciljevima i temeljnim vrijednostima događanja, do same provedbe eventa. Pustite nas da pretočimo vaše ideje u stvarnost i zajedno stvorimo trenutke koji će ostati urezani u pamćenju vaših sudionika.

Promocije i BTL aktivnosti

Uz pažljivo osmišljene strategije, naš cilj je ne samo potaknuti prepoznavanje proizvoda, već i stvoriti dugoročnu povezanost između marke i ciljane publike.

Naša agencija se specijalizira za sveobuhvatan pristup promociji proizvoda, obuhvaćajući organizaciju i provedbu promocija na različitim događajima, angažiranje stručnog osoblja koje učinkovito predstavlja proizvod, te stvaranje inovativnih aktivnosti prilagođenih specifičnostima i vrijednostima marke koju promoviramo. Uz pažljivo osmišljene strategije, naš cilj je ne samo potaknuti prepoznavanje proizvoda, već i stvoriti dugoročnu povezanost između marke i ciljane publike.

Turistička animacija (HELA)

O programa za djecu do sportskih i zabavnih sadržaja za odrasle, naši djelatnici animatorskim vještinama pažnju posvećuju kvaliteti izvedbe u kojoj su gosti aktivni sudionici.

Sa živopisnim programima namijenjenim djeci, te raznolikim sportskim i zabavnim sadržajima za odrasle,
EX-ALTO već dugi niz godina pruža nezaboravna iskustva svim generacijama. Naši iskusni voditelji projekata i animatori posvećuju sestvaranju programa prilagođenih gostima hotela i kampova. Ovaj program temelji se na strukturi gostiju, njihovim individualnim željama te potrebama korisnika. Uz neposrednu komunikaciju i iznimne animatorske vještine, naši djelatnici se trude osigurati vrhunsku izvedbu, uz aktivno uključivanje gostiju.
Programe provodimo diljem Hrvatske, te i šire, nudeći ih na različitim stranim jezicima poput engleskog, njemačkog, francuskog i talijanskog, kao i jezicima manje zastupljenim među našim gostima, poput nizozemskog, poljskog, ruskog, češkog i drugih.

Konzultantske usluge

S predanošću prilagođavamo naše savjetodavne usluge kako bismo osigurali da klijenti steknu ključne kompetencije i ostvare izvrsnost u govorništvu, destinacijskom menadžmentu i doživljajnom turizmu, unapređujući tako njihov profesionalni i poslovni uspjeh.

U našem pristupu konzultacijama, posvećujemo se prilagodbi naših savjetodavnih usluga prema potrebama klijenata. Fokusiramo se na stvaranje ključnih kompetencija u područjima govorništva, destinacijskog menadžmenta i doživljajnog turizma. Kroz individualne i prilagođene sesije, osiguravamo da naši klijenti ne samo stječu nova znanja, već i primjenjuju ih u praksi. Kroz naše konzultantske usluge,klijenti ne samo da dobivaju stručno vođenje i prilagođene strategije, već istvaraju dugoročne koristi poput povećane produktivnosti, bolje upravljanje resursima te bržeg i efikasnijeg postizanja postavljenih ciljeva. Naš cilj je potaknuti njihov profesionalni i poslovni uspjeh, pružajući im alate i vještine potrebne za izvrsnost u njihovim odabranim područjima.