Projekti

Neki od naših najpopularnijih projekata

Festival sladoleda

Festival sladoleda je najveći obiteljski festival na otoku Krku.
Kreiramo poseban destinacijski doživljaj obogaćen festivalskom scenografijom,photo cornerom i kidscornerom.
Tematika edukativnih radionica bazira se na osvježavajućem desertu, a sudionici su svi članovi obitelji, bez obzira na generacijske razlike.
PARKiranje

PARKiranje je sastavni dio Europskoga tjedna mobilnosti, a cilj je projekta približiti prostore parkova građanima jer su oni namijenjeni poboljšanju kvalitete njihova življenja i rekreaciji.
Program je održan na Bundeku, a okupio je poznate sportaše i rekreativce iz svijeta medija, glazbe i politike s kojima su se građani natjecali u brojnim aktivnostima.
Julius Meinl - The world's biggest capuccino

Bilo bi prava šteta da Hrvati kao poznati ljubitelji ispijanja kave prepuste rekord najvećeg cappuccina nekom drugom.
Za to se pobrinuo Julius Meinl uz našu malu pomoć. Njihovih 150 godina postojanja obilježili su već dobro istreniranom recepturom kave, samo u abnormalnim količinama.
Adria Spring Trail

Trčanje je vještina koja ne zahtijeva dodatnu opremu, samo dobru volju.
Utrka uz predivan pejzaž Krka organizirala je agencija Outdoor.hr i Hotel Njivice.
Na cilju, kao šećer na kraju, obogatili smo završetak utrke dodatnim aktivnostima i nagradama za sve sudionike koji su uspjeli doći do cilja.
Hrvatska u plamenu

Posebno pripremljeni informatori u cjelodnevnoj su akciji u Splitskoj trajektnoj luci pružali turistima informacije o prevenciji šumskih požara prilikom ukrcaja na trajektne linije prema srednje-dalmatinskim otocima i dijelili specijalno izdanje časopisa NGH u kojem se na engleskom i hrvatskom jeziku nalazi reportaža o šumskim požarima, te nastoji podići svijest o opasnosti od šumskih požara i protupožarna kulutra općenito. Akciju su podržali i MORH, Lučka uprava Split, Jadrolinija, i Glavna vatrogasna postaje Split.